Bag om Livetssted.dk og Thor Sejer

Thor Sejer Weimar
Thor Sejer Weimar

Jeg hedder Thor Sejer Weimar, er født i 1958 og har drevet virksomheden Livetssted siden 2010.

Her hjælper jeg singler og par der “sidder fast i” smertefulde og dårligt fungerende relationer.

Hjælpen kan både være i forhold til dig selv, din krop, din seksualitet og i samspillet med din partner og andre mennesker. Jeg sætter en ære i at dele min viden, erfaringer og de værktøjer der har hjulpet mig til et gladere, friere  og lykkeligere liv.

Et liv hvor du føler dig fri i krop, sind og ånd – også når det gælder det seksuelle og relationsmæssige i livet.

 


Om Livetssted.dk & Huset

Livetssted er huset hvor egne interne og eksterne udbyderes aktiviteter afholdes. Et rum hvor du kan udvikle dig personligt, spirituelt og sexuelt.
Det er her jeg i samarbejde med mine assistenter tilbyder sessioner og behandlinger, samt afholder foredrag, kurser og workshops.
Det er også her du kan leje dig ind med dine kurser og behandlinger, holde foredrag m.v.

Se lokalerne her!

Ring og hør mere hvis du er interesseret i at leje lokalerne til dine foredrag, kurser, workshops, private arrangementer m.v. Husk der er også mulighed for at booke overnatning i Stjernesalen i forbindelse med dine arrangementer!


Bemærk: Ingen tank- eller ladestation til transportmidler!

Så vi opfordre dig til at finde et passende sted at tanke før eller efter dit besøg hos Livetssted.dk… 


Behandlinger i huset

Thors behandlinger

NB! Alle behandlinger og sessioner starter med en indledende samtale hvor vi aftaler indhold og forløb.

Ved første session udfyldes en sessionsaftale, der sikre dig og mig, så der er styr på hvad vi har aftalt i forhold til sessionen og det efterfølgende forløb.

Se mere om Thor & Siff’s behandlinger


START forløb til 1/2 pris med klippekort & abonnement


Plustantra.dk – med fokus på mit tantriske arbejde.

Plustantra Transformation™ hjælper dig med den ønsker transformation og forvandling – fra en smertefuld og utilfredsstillende tilstand – til den ønskede og nydelsesfulde tilstand. Dette sker gennem arbejdet med dit Tantriske, Sexuelle, Kærlighedsmæssige og Spirituelle potentiale. Via Meditation, Yogisk og Spirituel praksis med fokus på din personlige udvikling.

Tantra med tøj på workshops og arrangementer er for alle nysgerrige og Tantra interesserede. Her kan du starte i ro og mag sammen med andre der har lyst til at åbne deres hjerter og arbejde med at mødes i kærlighed, trods vore forskellige udgangspunkter og baggrunde. Her er alle nye velkomne.

Plusliv.dk – med fokus på mit arbejde med NLP, Hypnose, Coaching & Rådgivning til børn & voksne.


Bag om Livetssted.dk og Thor Sejer

Om livetssted.dk

Min ide med Livetssted er at skabe et “fristed” hvor alle uanset alder, køn, seksuelle præferencer og forhistorie mødes. Et sted hvor jeg på mine kurser og workshops sammen med mine assistenter, facilitere positive og dybe forandringer der gør en forskel for dig resten af livet.

Jeg tilbyder også forskellige former for sessioner og behandlinger i lokalerne hos Livetssted – se mere om dette ved at følge linket her: Behandlinger.

Livetssted rummer dels egne aktiviteter og behandlinger, samt eksterne aktiviteter der tilbydes af mine samarbejdspartnere. Det drejer sig om foredrag, kurser, workshops, sessioner og behandlinger – se mere her på hjemmesiden og i kalenderen for Livetssted.dk


Om Thor Sejer

Jeg har mediteret siden 1976 (Transcendental Meditation – TM).

I 1992 startede mit eget terapeutiske arbejde efter kursusdeltagelse hos Vita Storborg, Væksthøjskolen hvor jeg fik kendskab til forskellige terapiformer som: Samtale- & krise terapi, astrologi, kropsterapi, tegne og lyd terapi samt psykodrama. Disse værktøjer blev udbygget med en uddannelse som Master Hypnose Terapeut & NLP Master Practitioner med coaching.

Jeg har arbejdet med terapi klienter siden 1996 og har undervist på Væksthøjskolen med lydhealing og som lærer på forskellige daghøjskoler. Jeg har arbejdet som selvstændig med Hypnose, NLP & Coaching siden 2004.

Jeg har tidligere valgt at være RAB registreret hos SAB med min Plusliv Hypnose Coaching og har dermed et indgående kendskab til de Etiske Regler og regler for god klinisk praksis. Disse regler er det stadig vigtigt for mig at efterleve, så du som kunde kan føle dig tryg hos mig.


Se disse regler her: Etiske Regler RAB01

RAB = Registreret Alternativ Behandler.
SAB = Sammenslutningen Af Alternative Behandlere i Danmark.

Assistenter og Undervisere


Thors Tantriske rejse

Min tantra rejse startede i 2002, hvor jeg deltog på de første tantra kurser hos Anne-Sophie Jørgensen på Tigerens Rede i Gedved.

Efter nogle års tantra praksis mødte jeg i september 2010 Alex Vartmans: The New Tantra (TNT). Her har jeg deltaget på over 30 kurser, været kursus assistent i et år og opnåede titlen som ”Authorized Lover” – hvilket betyder at jeg er trænet i tantriske elskovs teknikker, energiarbejde og kropslig dearmering.

Jeg har arbejdet med tantramassage og givet individuelle tantra sessioner siden 2010.


Resultatet af mine erfaringer før og under min Tantra rejse

Efter mange års arbejde med terapi og tantrisk praksis har jeg udviklet mit eget tantra terapeutiske koncept – Plustantra Transformation™ der består af Massage-, Terapi- og Sessions moduler – der kombinerer alle mine erfaringer i kraftfulde værktøjer, der i dag har hjulpet mange klienter til frihed, glæde og overskud i livet.

Jeg giver individuelle tantriske sessioner, tantrisk massage og tantrisk terapi til par og singler af begge køn. Du skal dog være fyldt mindst 18 år og kunne dokumentere dette med sygesikringskort og billedlegitimation i form af Dankort / Kørekort / Pas eller lignende.

I Kalenderen her på siden finder du også flere spændende kurser og workshops, hvor du kan lære mere om Plustantra. Lige som jeg tilbyder foredrag, talks og individuelle workshops for par og singler af begge køn i samarbejde med mine assistenter.

Det er også i denne kalender du finder de aktiviteter der udbydes af dem der lejer sig ind hos Livetssted.


Min ydmyghed og taknemmelighed

Jeg vil her udtrykke min dybe taknemmelighed over Anne Sophie Jørgensen fra Tigerens Rede som satte hele denne proces i gang for mig. Ligesom den undervisning, inspiration og guidning jeg siden september 2010 har modtaget fra Alex Vartman og assistenterne hos The New Tantra – hvilket radikalt har ændret mit liv.

Sidst men ikke mindst min dybeste tak til Osho for hans talks og lydbøger der nu hjælper mig til at få alle brikkerne til at falde på plads i mit indre og giver en dybere forståelse af mine oplevelser gennem livet med og uden Tantra!Se mere om Siff & ThorThors “private” Video Playliste med meninger og holdninger til Livet og VerdenDet siger kunderne

Assistenter

Samarbejdspartnere / Links…Find vej med kollektiv trafik

  1. Tag toget / rutebilen til Ringsted Station
  2. Tag bus / rutebil nr. 440 R fra Ringsted mod Haslev (Se kortet – så du ved hvor du skal af!)
  3. Bed chaufføren om at standse ud for alleen op til Livetssted.dk / Egen Vinding og Datter
    (Der er et fint selvlysende skilt som på billedet her under – det står ved landevejen)
  4. Gå op af alleen og find A- skiltet med Livetssted.dk plakaten / postkassen
    fortsæt hen til hoveddøren (se fotos her under) og gå ind / ring på
Find vej med Bussen
Fra Ringsted Station med Bus nr. 440R

Find vej til Livetssted i bil – tag motorvejsafkørsel Ringsted Ø… 

Skilt ved Haslevvej
Skilt ved Haslevvej

 

Aleén op til Livetssted.dk
Aleén

 

Gårdspladsen.
Gårdspladsen

 

Indgangsdøren og terrassen mod vest.
Indgangsdøren