Bag om Livetssted.dk & Thor Sejer

Thor Sejer Weimar

Jeg hedder Thor Sejer Weimar, er født i 1958 og har drevet virksomheden Livetssted igennem de seneste 8 år.

Her hjælper jeg singler og par ud af smertefulde og dårligt fungerende relationer.

Både i forhold til dem selv, deres krop, deres seksualitet og i samspillet med andre mennesker. Så de har værktøjerne til et gladere og lykkeligere liv.

Et liv hvor de føler sig fri i krop, sind og ånd – også når det gælder det seksuelle og relationsmæssige i livet.

Livetssted.dk – huset for interne og eksterne aktiviteter. Det er her jeg giver mine sessioner, afholder mine foredrag, kurser og workshops.
Det er også her du kan leje dig ind med dine kurser og behandlinger, holde foredrag m.v.

Se lokalerne her!

Ring og hør mere hvis du er interesseret i at leje lokalerne til dine foredrag, kurser, workshops, private arrangementer m.v.


Behandlinger i huset

Thors behandlinger

NB! Alle behandlinger og sessioner starter med en indledende samtale hvor vi aftaler indhold og forløb.

Ved første session udfyldes en sessionsaftale, der sikre dig og mig, så der er styr på hvad vi har aftalt i forhold til sessionen og det efterfølgende forløb.

Se mere om behandlingerne


START forløb til 1/2 pris med 3 og 7 klip eller abonnement


Plustantra.dk – med fokus på mit tantriske arbejde.

PlusTantra Transformation™ hjælper dig med den ønsker transformation fra en smertefuld og utilfredsstillende tilstand til den ønskede og nydelsesfulde tilstand gennem arbejdet med Tantriske værktøjer, Sensualiteten, Kærligheden, Meditation, Spiritualitet og Personlig Udvikling.

Tantra med tøj på workshops m.v. er for alle nysgerrige og Tantra interesserede. Her kan du starte i ro og mag sammen med andre der har lyst til at åbne deres hjerter og arbejde med at mødes i kærlighed, trods vore forskellige udgangspunkter og baggrunde. Her er alle velkomne.

Plusliv.dk – med fokus på mit arbejde med NLP, Hypnose, Coaching & Rådgivning til børn & voksne.


Bag om livetssted.dk

Min ide med Livetssted er at skabe et “fristed” hvor alle uanset alder, køn, seksuelle præferencer og forhistorie mødes. Et sted hvor jeg på mine kurser og workshops sammen med mine assistenter, facilitere positive og dybe forandringer der gør en forskel for dig resten af livet.

Jeg tilbyder også forskellige former for sessioner og behandlinger i lokalerne hos Livetssted – se mere om dette ved at følge mine links her på siden.

Livetssted rummer dels egne aktiviteter og behandlinger, samt eksterne aktiviteter der tilbydes af mine samarbejdspartnere. Det drejer sig om foredrag, kurser, workshops, sessioner og behandlinger – se mere her på hjemmesiden for Livetssted.dk


Bag om Thor Sejer

Jeg har mediteret siden 1976 (Transcendental Meditation – TM).

I 1992 startede mit eget terapeutiske arbejde efter kursusdeltagelse hos Vita Storborg, Væksthøjskolen hvor jeg fik kendskab til forskellige terapiformer som: Samtale- & krise terapi, astrologi, kropsterapi, tegne og lyd terapi samt psykodrama. Disse værktøjer blev udbygget med en uddannelse som Master Hypnose Terapeut & NLP Master Practitioner med coaching.

Jeg har arbejdet med terapi klienter siden 1996 og har undervist på Væksthøjskolen med lydhealing og som lærer på forskellige daghøjskoler. Jeg har arbejdet som selvstændig med Hypnose, NLP & Coaching siden 2004.

Jeg har tidligere valgt at være RAB registreret hos SAB med min PlusLiv Hypnose Coaching og har dermed et indgående kendskab til de Etiske Regler og regler for god klinisk praksis. Disse regler er det stadig vigtigt for mig at efterleve, så du som kunde kan føle dig tryg hos mig.


Se disse regler her: Etiske Regler RAB01

RAB = Registreret Alternativ Behandler.
SAB = Sammenslutningen Af Alternative Behandlere i Danmark.

Assistenter og Undervisere


Min tantra rejse startede i 2002, hvor jeg deltog på de første tantra kurser hos Anne-Sophie Jørgensen på Tigerens Rede i Gedved.

Efter nogle års tantra praksis mødte jeg i september 2010 Alex Vartmans: The New Tantra (TNT). Her har jeg deltaget på over 30 kurser, været kursus assistent i et år og opnåede titlen som ”Authorized Lover” – hvilket betyder at jeg er trænet i tantriske elskovs teknikker, energiarbejde og kropslig dearmering.

Jeg har arbejdet med tantramassage og givet individuelle tantra sessioner siden 2010.

Efter mange års arbejde med terapi og tantrisk praksis har jeg udviklet mit eget tantra terapeutiske koncept – PlusTantra Transformation™ der består af Massage-, Terapi- og Sessions moduler – der kombinerer alle mine erfaringer i kraftfulde værktøjer, der i dag har hjulpet mange klienter til frihed, glæde og overskud i livet.

Jeg giver individuelle tantriske sessioner, tantrisk massage og tantrisk terapi til par og singler af begge køn. Du skal dog være fyldt mindst 18 år og kunne dokumentere dette med sygesikringskort og billedlegitimation i form af Dankort / Kørekort / Pas eller lignende.

I Kalenderen her på siden finder du også flere spændende kurser og workshops, hvor du kan lære mere om PlusTantra. Lige som jeg tilbyder foredrag, talks og individuelle workshops for par og singler af begge køn i samarbejde med mine assistenter.

Det er også i denne kalender du finder de aktiviteter der udbydes af dem der lejer sig ind hos Livetssted.


Jeg vil her udtrykke min dybe taknemmelighed over Anne Sophie Jørgensen fra Tigerens Rede som satte hele denne proces i gang for mig. Ligesom den undervisning, inspiration og guidning jeg siden september 2010 har modtaget fra Alex Vartman og assistenterne hos The New Tantra – hvilket radikalt har ændret mit liv.


Det siger kunderne

Assistenter

Samarbejdspartnere / Links…


Konsultation, kurser og booking af huset telefon: +45 21 403 487
Mail: info@livetssted.dk * Bank: 2190 – 8978 263 934
MobilePay: +45 21 403 487

Ud af huset aktiviteter tillægges kørsel efter statens takster + evt. broafgift

Livetssted.dk * Haslevvej 81 H * Højgaard * 4100 Ringsted


Find vej til Livetssted


 


 

Skilt ved Haslevvej

 

Aleén

 

Gårdspladsen

 

Indgangsdøren