Kalender: Kurser * Workshops * Foredrag & Events

Kurser * Workshops * Events

Velkommen til Kalenderen hos Livetssted.dk

Her kan du se oversigten over alle foredrag, kurser, workshops, reservationer m.v. hos Livetssted

I Kalenderen finder du både Thors foredrag, kurser og workshops samt eksterne udbyders tilbud.

Det er også i kalender du kan se lokale reservationer, bookinger m.v.

Vær opmærksom på at du til alle Thors workshop forløb også kan købe enkelt billetter!

Køb klippekort til Thors kurser online her!

Foredrag, kurser, workshops m.v. starter pr. 9. maj 2020

Se mere om hvordan jeg starter op med workshops igen pr. 9. maj – max 10 personer!

 

maj
30
lør
2020
PlusTantra Berøring & Healing – 2020 – Intro 1 * Ringsted * Livetssted.dk
maj 30 kl. 10:00 – 18:00

 

Længes du efter berøring af hele kroppen og mere kropslighed ?

Tantra Med Tøj På - 2019 - 1

Så er PlusTantra Berøring & Healing™ lige noget for dig!

PlusTantra Berøring & Healing™ – Intro 1 – Få kærlighed, nærhed, sansning og berøring tilbage i dit liv og dine forhold!

På denne heldags workshop vil du blive guidet ind i sansning, berøring, healing og Tantraens forunderlige verden.


Sådan foregår det

PlusTantra Berøring & Healing™ – Intro 1 workshoppen, er den første af disse introduktions workshops. Her bliver du introduceret til PlusTantra Berøring & Healing™ forløbet. Dette forløb består af 4 moduler fordelt på 4 lørdage i løbet af efterår / vinter 2020. Datoer følger snart i kalenderen…

På denne intro workshop vil vi åbne lige så stille og roligt op igen. Vi åbner op for kunsten at føle, sanse og berøre – noget som for mange har været sat alt for meget på pause, nu igennem længere tid tid. Måske du hører til en af dem, der oplever det som noget du aldrig har lært noget om – der er simpelthen ingen der har fortalt dig om det og vist dig hvordan man gør.

Gennem teori, demonstrationer og nogle enkle øvelser arbejder vi med: Betty Martins Wheel Of Consent og hvilke aftaler vi indgår med hinanden om berøring og samvær m.v. Vi kommer også ind på hvordan vi planlægger og giver en fuld session med Tantrisk Berøring & Healing. Her under hvordan vi kan stimulerer sanserne, benytte forskellige berørings former og vejrtrækningsteknikker. Ligesom vi kigger på meditation, triggerpunkter, energicentre, healing, samt metoder til forløsning af spændinger og blokeringer i hele kroppen.


Hvem er det for

Der er tale om en workshop for singler (med en partner) og par. Du vil lære mere om hvordan du får mere kontakt til krop og sjæl, for derigennem at opnå en tættere og mere intim relation til dig selv og andre.

Du vil også blive introduceret til Betty Martins: Wheel of Consent – hvordan vi indgår gode aftaler med hinanden i relationer, f.eks. i forbindelse med at give og modtage massage og berøring, samt i vores almindelige hverdag.

Dette kursusforløb er for alle der er nysgerrige efter, at få mere indsigt i PlusTantra Berøring & Healing™, Tantra Kærlighed, PlusTantra™, Tantrisk Sensualitet og seksualitet – på en let tilgængelig, ligefrem og naturlig måde.


Dit udbytte af workshoppen

Mange der stifter bekendtskab med Plustantra™ (den specielle måde vi hos Livetssted.dk arbejder med Tantra på) oplever dybe positive forandringer i deres liv, der gennemtrænger mange forskellige livsområder – ikke kun de seksuelle og par forholdsmæssige, men ofte også de jobmæssige, lisstilsmæssige og relationsmæssige områder!

Uanset dit udgangspunkt, vil du opnå mere viden og indsigt i, hvad kombinationen af meditation / indre oplevelse – kærlighed / hjertekontakt – sensualitet / erotik og kropslig kontakt, kan give dig af nye muligheder i din daglige relation med din partner og andre mennesker.


Hvem kan deltage

Kurset er åbent for alle singler som par, uanset seksuel observans!
Singler skal blot medbringe en partner, som de ønsker at arbejde sammen med, eller være indstillet på at arbejde sammen med den partner der er til rådighed (hvis der f.eks. gives adgang til 2 singler på workshoppen).


PlusTantra Berøring & Healing™ – Intro 1 Workshoppen

Der er tale om et meget blidt Introduktionskursus, hvor vi tuner ind på Tantra begrebet og nogle af de muligheder der ligger i PlusTantra Berøring & Healing™, så vel som inden for det sensuelle og seksuelle område.

Du bliver introduceret til Plustantra™, vejrtrækning, berøring & sansning samt Betty Martins Wheel Of Consent.
På Intro 1 Workshoppen starter vi stille og roligt op og beholder tøjet på.

Der vil på kurset blive taget udgangspunkt i deltagernes grænser og forventninger, så alle kan føle sig trygge og tør åbne sig op.
Livetssted.dk har også fokus på hygiejne, sikkerhed og ordentlighed, så du kan føle dig helt tryg!
Husk du er selv ansvarlig for dine egne grænser og egen lykke og at respektere andres!!!


Du bedes medbringe

Kurset er inkl. materialer, vand, te, kaffe og frugt. Din frokost medbringer du selv (vi har køleskab og køkken til rådighed)
Medbring: 2 håndklæder og 2 alm. lagener pr. par, samt evt. meditationspude / skammel, notesbog og en skriver, samt vandflaske.


Tilmelding & betaling

Tid: Lørdag d. 30. Maj 2020. Fra kl. 10 – 18 (kom gerne i god tid så I er klar til kl. 10)
Sted: Livetssted.dk * Haslevvej 81 H * 4100 Ringsted
Pris Single billet: 697,- Kr. * Billetsalget lukker 25. Maj kl. 12.00

Tilmelding og køb af din deltagerbillet sker her: Enkeltbilletter: 997 kr. pr. person
Køb din adgangsbillet senest mandag den 25. Maj inden kl. 12.00.

* Mulighed for at booke overnatning på madras på gulvet – vælg tilkøb option og betal via mobilepay / kreditkort:

 1. Inkl. morgenmad, madras, sengetøj, badehåndklæde for 250 kr.
 2. Inkl. morgenmad, madras for 200 kr.
 3. Inkl. madras for 150 kr.

Se mere om mine workshops i min kalender her: Kalender

Se min video om PlusTantra Massage Workshop 1 & 2 på Youtube


Betingelser

Kursusgebyret krediteres 50% ved framelding indtil 2 uge før kursusstart – herefter ingen refundering, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden.
Generelle betingelser for tilmelding, betaling og deltagelse ser du her: Generelle Betingelser 07.2


Hvad er Tantra

* Tantra handler for mig om kunsten at være i nuet – dette øjeblik og rumme alt hvad dette nu indeholder. Uden forsøg på at lave det om eller styre det i en bestemt retning. Den kontrol vi ofte gerne vil have over det som sker i nuet, er ofte præget af vore fastlåste tankemønstre, gamle traumer og div. kropslige blokeringer. Det er netop disse spændinger og blokeringer – kropsligt og fysisk såvel som energimæssigt og følelsesmæssigt, vi kan afspænde og fjerne igennem PlusTantra Berøring & Healing™.


Ring eller skriv – for at høre mere om:

 • PlusTantra Transformation™
 • PlusTantra Workshops™
 • PlusTantra Transformations Terapi™ & Sessioner

Kig også her: PlusTantra Transformation™

Phone: +45 21 403 487
Mail: tantra@livetssted.dk

Jeg glæder mig til at møde dig og være din guide på rejsen ❤️Thor

 

 

jun
1
man
2020
Rør Ved Mig – 2020 – 1 * Ringsted * Livetssted.dk
jun 1 kl. 10:00 – 18:00

 

Savner du et kram – at blive berørt og at røre ?

Tantra Med Tøj På - 2019 - 1

Så er Rør Ved Mig workshoppen lige det du søger !

På denne heldags workshop, vil du med et Tantrisk udgangspunkt opleve kram, sansning, berøring, healing, leg og nærhed.


Sådan foregår det

Vi starter med hyggesnak og en kop te, kaffe eller vand i Opholdsstuen hos Livetssted.dk.

Derefter bevæger vi os ovenpå i Stjernesalen, hvor vi starter med en “åbnings runde” hvor vi præsenterer os selv, hvordan vi er påvirket at alt det her med Corona og hvad der ellers forgår i os og livet omkring os.

Så følger en meditation, hvor vi indstiller os på denne dag og denne workshop, samt sætter vor personlige intention for workshoppen. Der efter sætter vi en fælles intention for denne dag sammen.

Workshoppen starter stille og roligt op med dans og bevægelse til musik, hvor vi starter med at have bind for øjnene.
Så følger nogle øvelser (stadig med bind for øjnene) hvor vi vil åbne lige stille og roligt op for igen, at nærme os hinanden / andre mennesker.

Der kan være øvelser med at mødes og skilles. Give og modtage et knus og et kram. Lige som vi gennem blid berøring med bevidsthed, vil åbne os op igen for at kunne føle, sanse og berøre – noget som for mange af os, har været sat alt for meget på pause igennem længere tid tid.

Måske du hører til en af dem, der undervejs i forløbet med total nedlukning af landet, er blevet opmærksom på, at det med at give og modtage berøring, nærhed og intimitet, faktisk er noget du aldrig har lært noget om – der er simpelthen ingen der har fortalt dig om det eller undervist dig hvordan man gør.

Det er blandt andet dette som er temaet for denne workshop.
Hvor vi også kommer omkring Betty Martins Wheel Of Consent og hvilke aftaler vi rent faktisk indgår med hinanden om berøring og samvær m.v. Uanset om disse aftaler foregår bevidst eller ubevidst.


Hvem er det for

Der er tale om en workshop for singler og par. Du vil lære mere om hvordan du får mere kontakt til krop og sjæl, for derigennem at opnå en tættere og mere intim relation til dig selv og andre.

Du vil også blive introduceret til Betty Martins: Wheel of Consent – hvordan vi indgår gode aftaler med hinanden i relationer, f.eks. i forbindelse med at give og modtage massage og berøring, samt i vores almindelige hverdag.

Det hele foregår på en let tilgængelig, ligefrem og naturlig måde.


Dit udbytte af workshoppen

Du vil uanset dit udgangspunkt opleve at berører og blive berørt og få genstartet din krop og din nærkontakt med andre mennesker. Du vil sikkert heller ikke kunne undgå, at opnå mere viden og indsigt i, hvad kombinationen af meditation / indre oplevelse – kærlighed / hjertekontakt – sensualitet / erotik og kropslig kontakt, kan give dig af nye muligheder i din hverdag og i dine relationer med andre mennesker, uanset om du har en kærste, partner eller lignende.

Kort sagt du går hjem og er mere bevidst om dig selv, din krop og hvad berøring betyder for dig og os som mennesker.

Mange der stifter bekendtskab med Plustantra™ (den specielle måde vi hos Livetssted.dk arbejder med Tantra på) oplever dybe positive forandringer i deres liv, der gennemtrænger mange forskellige livsområder – ikke kun de seksuelle og par forholdsmæssige, men ofte også de jobmæssige, lisstilsmæssige og relationsmæssige områder!


Hvem kan deltage

Kurset er åbent for alle singler og par, uanset seksuel observans!
Du skal være instillet på, at arbejde sammen med en eller flere af de øvrige deltagere i de forskellige øvelser i løbet af dagen.
Du behøver ikke have et bestemt køn, en bestemt alder, en bestemt seksualitet eller lignende.
Blot du er åben for at arbejde med de andre deltager i øvelserne der kan være 2 og 2 eller i grupper af forskellige størrelse.


Workshoppen starter stille og roligt op, så alle kan følge med og vi beholder tøjet på.

Der vil på kurset blive taget udgangspunkt i deltagernes grænser og forventninger, så alle kan føle sig trygge og tør åbne sig op.
Livetssted.dk har også fokus på hygiejne, sikkerhed og ordentlighed, så du kan føle dig helt tryg!
Husk du er selv ansvarlig for dine egne grænser og egen lykke og at respektere andres!!!


Du bedes medbringe

Kurset er inkl. materialer, vand, te, kaffe og frugt. Din frokost medbringer du selv (vi har køleskab og køkken til rådighed)
Medbring: 1 håndklæde og 1 alm. lagener pr. person, samt evt. meditationspude / skammel, notesbog og en skriver, samt vandflaske.


Tilmelding & betaling

Tid: Mandag d. 01. Juni 2020. Fra kl. 10 – 18 (kom gerne i god tid så I er klar til kl. 10)
Sted: Livetssted.dk * Haslevvej 81 H * 4100 Ringsted
Pris Single billet: 495,- Kr. * Billetsalget lukker 27. Maj kl. 12.00

Tilmelding og køb af din deltagerbillet sker her: Enkeltbilletter: 495 kr. pr. person
Køb din adgangsbillet senest mandag den 27. Maj inden kl. 12.00.

* Mulighed for at booke overnatning på madras på gulvet – vælg tilkøb option og betal via mobile pay / kreditkort:

 1. Inkl. morgenmad, madras, sengetøj, badehåndklæde for 250 kr.
 2. Inkl. morgenmad, madras for 200 kr.
 3. Inkl. madras for 150 kr.

Se mere om mine workshops i min kalender her: Kalender

Se min video om PlusTantra Massage Workshop 1 & 2 på Youtube


Betingelser

Kursusgebyret krediteres 50% ved framelding indtil 2 uge før kursusstart – herefter ingen refundering, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden.
Generelle betingelser for tilmelding, betaling og deltagelse ser du her: Generelle Betingelser 07.2


Hvad er PlusTantra Transformation™ ?

* Tantra handler for mig om kunsten at være i nuet – dette øjeblik og rumme alt hvad dette nu indeholder. Uden forsøg på at lave det om eller styre det i en bestemt retning. Den kontrol vi ofte gerne vil have over det som sker i nuet, er ofte præget af vore fastlåste tankemønstre, gamle traumer og div. kropslige blokeringer. Det er netop disse spændinger og blokeringer – kropsligt og fysisk såvel som energimæssigt og følelsesmæssigt, vi kan afspænde og fjerne igennem PlusTantra Transformation™.


Ring eller skriv – for at høre mere om:

 • PlusTantra Transformation™
 • PlusTantra Workshops™
 • PlusTantra Transformations Terapi™ & Sessioner

Kig også her: PlusTantra Transformation™

Phone: +45 21 403 487
Mail: tantra@livetssted.dk

Jeg glæder mig til at møde dig, gi dig et kram og være din guide på rejsen – Thor Sejer.

 

Walk With Fire – mandegruppe møde Livetssted.dk
jun 1 kl. 19:30 – 22:30

Mødeaften i mandegruppen Walk With Fire

Kun for medlemmer af gruppen!

Hvis du føler dig kaldet til at være medlem af en mandegruppe og kan se vigtigheden af, at mødes jævnligt med andre gode mænd – uden påvirkning fra kvinder. Hvor du kan have et “fristed” og hvor du kan være mand sammen med andre gode mænd.

Så tilbyder vi et forum hvor vi hjælper og støtter hinanden i at vokse som mennesker og mænd.
Kontakt Thor Sejer hvis du gerne vil være prospekt til vores mandegruppe – vi har i øjeblikket plads til et par gode mænd mere i gruppen.

Telefon: +45 21 403 487

Mail: info@livetssted.dk

❤️Thor

jun
6
lør
2020
Tantraklub.dk – medlemsaften Livetssted.dk
jun 6 kl. 19:00 – 23:59

Medlemsaften lørdag fra kl. 19.00 – 24.00 – åben for alle medlemmer!

Nu forskellige aktiviteter og temaer på de enkelte aftener – se mere i Medlemsforum / medlemssiderne

Du er velkommen til at medbringe gæster, der betaler entre i døren.

Køb din gæste billet her: Gæstebillet – ja tak!


Vi fik startet klubben op igen med et brag 1. Februar 2020 !

Kom og vær med til næste klubaften aften – tilmeld dig her:

(Så jeg kan se hvor mange vi bliver – det er også der du kan købe dine gæstebilletter…)

Vi har styr på hygiejne, renlighed, sikkerhed og ordentlighed – se mere her…


Nu også en lukket facebook gruppe for Tantraklub.dk – send mig en mail: info@tantraklub.dk eller messenger besked, hvis ønsker medlemskab af denne FB gruppe.
Gruppen er tænkt til at medlemmer, gæster og potentielt interesserede medlemmer og gæster kan udveksle erfaringer og oplevelser i klubben.
Det er også her du kan “finde” nogle at følges med til klubaftenerne m.v. Så jo flere medlemmer i facebook gruppen jo bedre.


 

Hvis du endnu ikke er medlem kan du se mere om medlemskab og melde dig ind her: Medlemsskab ja tak!

❤️Thor

 

jun
15
man
2020
Walk With Fire – mandegruppe møde Livetssted.dk
jun 15 kl. 19:30 – 22:30

Mødeaften i mandegruppen Walk With Fire

Kun for medlemmer af gruppen!

Hvis du føler dig kaldet til at være medlem af en mandegruppe og kan se vigtigheden af, at mødes jævnligt med andre gode mænd – uden påvirkning fra kvinder. Hvor du kan have et “fristed” og hvor du kan være mand sammen med andre gode mænd.

Så tilbyder vi et forum hvor vi hjælper og støtter hinanden i at vokse som mennesker og mænd.
Kontakt Thor Sejer hvis du gerne vil være prospekt til vores mandegruppe – vi har i øjeblikket plads til et par gode mænd mere i gruppen.

Telefon: +45 21 403 487

Mail: info@livetssted.dk

❤️Thor

jun
20
lør
2020
Tantra Leg 2020 – 02 * Ringsted * Livetssted.dk
jun 20 kl. 19:00 – 23:59

Tantra Leg 2020 – voksne må også gerne lege…

Jubii – så er Tantra Leg tilbage i en 2020 version!

Kom og deltag i denne dejlige, spændende, sjove, legende, kærlige og tilstedeværende aften – hvor vi igen har mulighed for at sanse, føle, berører, mærke, danse og svanse rundt, sådan som det føles naturligt for os…

Jeg som sædvanlig lagt en plan og sat de ydre rammer op til en spændende, udviklende og transformerende aften i godt selskab.

Du bliver heller ikke snydt for nogle sjove, underholdende, udfordrende og udviklende øvelser i trygge rammer, hvor der er styr på sikkerheden.
Alt sammen tilsat nogle af mine sædvanlige svedige beats, der sætter gang i energien.

Vi starter med en lille snak i opholdsstuen imens vi drikker en kop te / kaffe / vand – inden vi går ovenpå og gir den gas.

Der vil formentlig også være en kort pause ca. midtvejs – hvor vi lige kan skylle og forfriske ganen igen…

 

Jeg glæder mig helt vildt til at mødes med jer igen ❤️Thor

 

Generelle Betingelser 07.2

jun
28
søn
2020
Rør Ved Mig – 2020 – 2 * Ringsted * Livetssted.dk
jun 28 kl. 10:00 – 18:00

 

Savner du et kram – at blive berørt og at røre ?

Tantra Med Tøj På - 2019 - 1

Så er Rør Ved Mig workshoppen lige det du søger !

På denne heldags workshop, vil du med et Tantrisk udgangspunkt opleve kram, sansning, berøring, healing, leg og nærhed.


Sådan foregår det

Vi starter med hyggesnak og en kop te, kaffe eller vand i Opholdsstuen hos Livetssted.dk.

Derefter bevæger vi os ovenpå i Stjernesalen, hvor vi starter med en “åbnings runde” hvor vi præsenterer os selv, hvordan vi er påvirket at alt det her med Corona og hvad der ellers forgår i os og livet omkring os.

Så følger en meditation, hvor vi indstiller os på denne dag og denne workshop, samt sætter vor personlige intention for workshoppen. Der efter sætter vi en fælles intention for denne dag sammen.

Workshoppen starter stille og roligt op med dans og bevægelse til musik, hvor vi starter med at have bind for øjnene.
Så følger nogle øvelser (stadig med bind for øjnene) hvor vi vil åbne lige stille og roligt op for igen, at nærme os hinanden / andre mennesker.

Der kan være øvelser med at mødes og skilles. Give og modtage et knus og et kram. Lige som vi gennem blid berøring med bevidsthed, vil åbne os op igen for at kunne føle, sanse og berøre – noget som for mange af os, har været sat alt for meget på pause igennem længere tid tid.

Måske du hører til en af dem, der undervejs i forløbet med total nedlukning af landet, er blevet opmærksom på, at det med at give og modtage berøring, nærhed og intimitet, faktisk er noget du aldrig har lært noget om – der er simpelthen ingen der har fortalt dig om det eller undervist dig hvordan man gør.

Det er blandt andet dette som er temaet for denne workshop.
Hvor vi også kommer omkring Betty Martins Wheel Of Consent og hvilke aftaler vi rent faktisk indgår med hinanden om berøring og samvær m.v. Uanset om disse aftaler foregår bevidst eller ubevidst.


Hvem er det for

Der er tale om en workshop for singler og par. Du vil lære mere om hvordan du får mere kontakt til krop og sjæl, for derigennem at opnå en tættere og mere intim relation til dig selv og andre.

Du vil også blive introduceret til Betty Martins: Wheel of Consent – hvordan vi indgår gode aftaler med hinanden i relationer, f.eks. i forbindelse med at give og modtage massage og berøring, samt i vores almindelige hverdag.

Det hele foregår på en let tilgængelig, ligefrem og naturlig måde.


Dit udbytte af workshoppen

Du vil uanset dit udgangspunkt opleve at berører og blive berørt og få genstartet din krop og din nærkontakt med andre mennesker. Du vil sikkert heller ikke kunne undgå, at opnå mere viden og indsigt i, hvad kombinationen af meditation / indre oplevelse – kærlighed / hjertekontakt – sensualitet / erotik og kropslig kontakt, kan give dig af nye muligheder i din hverdag og i dine relationer med andre mennesker, uanset om du har en kærste, partner eller lignende.

Kort sagt du går hjem og er mere bevidst om dig selv, din krop og hvad berøring betyder for dig og os som mennesker.

Mange der stifter bekendtskab med Plustantra™ (den specielle måde vi hos Livetssted.dk arbejder med Tantra på) oplever dybe positive forandringer i deres liv, der gennemtrænger mange forskellige livsområder – ikke kun de seksuelle og par forholdsmæssige, men ofte også de jobmæssige, lisstilsmæssige og relationsmæssige områder!


Hvem kan deltage

Kurset er åbent for alle singler og par, uanset seksuel observans!
Du skal være instillet på, at arbejde sammen med en eller flere af de øvrige deltagere i de forskellige øvelser i løbet af dagen.
Du behøver ikke have et bestemt køn, en bestemt alder, en bestemt seksualitet eller lignende.
Blot du er åben for at arbejde med de andre deltager i øvelserne der kan være 2 og 2 eller i grupper af forskellige størrelse.


Workshoppen starter stille og roligt op, så alle kan følge med og vi beholder tøjet på.

Der vil på kurset blive taget udgangspunkt i deltagernes grænser og forventninger, så alle kan føle sig trygge og tør åbne sig op.
Livetssted.dk har også fokus på hygiejne, sikkerhed og ordentlighed, så du kan føle dig helt tryg!
Husk du er selv ansvarlig for dine egne grænser og egen lykke og at respektere andres!!!


Du bedes medbringe

Kurset er inkl. materialer, vand, te, kaffe og frugt. Din frokost medbringer du selv (vi har køleskab og køkken til rådighed)
Medbring: 1 håndklæde og 1 alm. lagener pr. person, samt evt. meditationspude / skammel, notesbog og en skriver, samt vandflaske.


Tilmelding & betaling

Tid: Søndag d. 28. Juni 2020. Fra kl. 10 – 18 (kom gerne i god tid så I er klar til kl. 10)
Sted: Livetssted.dk * Haslevvej 81 H * 4100 Ringsted
Pris Single billet: 495,- Kr. * Billetsalget lukker 22. Juni kl. 12.00

Tilmelding og køb af din deltagerbillet sker her: Enkeltbilletter: 495 kr. pr. person
Køb din adgangsbillet senest mandag den 22. Juni inden kl. 12.00.

* Mulighed for at booke overnatning på madras på gulvet – vælg tilkøb option og betal via mobile pay / kreditkort:

 1. Inkl. morgenmad, madras, sengetøj, badehåndklæde for 250 kr.
 2. Inkl. morgenmad, madras for 200 kr.
 3. Inkl. madras for 150 kr.

Se mere om mine workshops i min kalender her: Kalender

Se min video om PlusTantra Massage Workshop 1 & 2 på Youtube


Betingelser

Kursusgebyret krediteres 50% ved framelding indtil 2 uge før kursusstart – herefter ingen refundering, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden.
Generelle betingelser for tilmelding, betaling og deltagelse ser du her: Generelle Betingelser 07.2


Hvad er PlusTantra Transformation™ ?

* Tantra handler for mig om kunsten at være i nuet – dette øjeblik og rumme alt hvad dette nu indeholder. Uden forsøg på at lave det om eller styre det i en bestemt retning. Den kontrol vi ofte gerne vil have over det som sker i nuet, er ofte præget af vore fastlåste tankemønstre, gamle traumer og div. kropslige blokeringer. Det er netop disse spændinger og blokeringer – kropsligt og fysisk såvel som energimæssigt og følelsesmæssigt, vi kan afspænde og fjerne igennem PlusTantra Transformation™.


Ring eller skriv – for at høre mere om:

 • PlusTantra Transformation™
 • PlusTantra Workshops™
 • PlusTantra Transformations Terapi™ & Sessioner

Kig også her: PlusTantra Transformation™

Phone: +45 21 403 487
Mail: tantra@livetssted.dk

Jeg glæder mig til at møde dig, gi dig et kram og være din guide på rejsen – Thor Sejer.

 

jun
29
man
2020
Walk With Fire – mandegruppe møde Livetssted.dk
jun 29 kl. 19:30 – 22:30

Mødeaften i mandegruppen Walk With Fire

Kun for medlemmer af gruppen!

Hvis du føler dig kaldet til at være medlem af en mandegruppe og kan se vigtigheden af, at mødes jævnligt med andre gode mænd – uden påvirkning fra kvinder. Hvor du kan have et “fristed” og hvor du kan være mand sammen med andre gode mænd.

Så tilbyder vi et forum hvor vi hjælper og støtter hinanden i at vokse som mennesker og mænd.
Kontakt Thor Sejer hvis du gerne vil være prospekt til vores mandegruppe – vi har i øjeblikket plads til et par gode mænd mere i gruppen.

Telefon: +45 21 403 487

Mail: info@livetssted.dk

❤️Thor

jul
4
lør
2020
PlusTantra Berøring & Healing – 2020 – Intro 2 * Ringsted * Livetssted.dk
jul 4 kl. 10:00 – 18:00

 

Længes du efter berøring af hele kroppen og mere kropslighed ?

Tantra Med Tøj På - 2019 - 1

Så er PlusTantra Berøring & Healing™ lige noget for dig!

PlusTantra Berøring & Healing™ – Intro 1 – Få kærlighed, nærhed, sansning og berøring tilbage i dit liv og dine forhold!

På denne heldags workshop vil du blive guidet ind i sansning, berøring, healing og Tantraens forunderlige verden.


Sådan foregår det

PlusTantra Berøring & Healing™ – Intro 1 workshoppen, er den første af disse introduktions workshops. Her bliver du introduceret til PlusTantra Berøring & Healing™ forløbet. Dette forløb består af 4 moduler fordelt på 4 lørdage i løbet af efterår / vinter 2020. Datoer følger snart i kalenderen…

På denne intro workshop vil vi åbne lige så stille og roligt op igen. Vi åbner op for kunsten at føle, sanse og berøre – noget som for mange har været sat alt for meget på pause, nu igennem længere tid tid. Måske du hører til en af dem, der oplever det som noget du aldrig har lært noget om – der er simpelthen ingen der har fortalt dig om det og vist dig hvordan man gør.

Gennem teori, demonstrationer og nogle enkle øvelser arbejder vi med: Betty Martins Wheel Of Consent og hvilke aftaler vi indgår med hinanden om berøring og samvær m.v. Vi kommer også ind på hvordan vi planlægger og giver en fuld session med Tantrisk Berøring & Healing. Her under hvordan vi kan stimulerer sanserne, benytte forskellige berørings former og vejrtrækningsteknikker. Ligesom vi kigger på meditation, triggerpunkter, energicentre, healing, samt metoder til forløsning af spændinger og blokeringer i hele kroppen.


Hvem er det for

Der er tale om en workshop for singler (med en partner) og par. Du vil lære mere om hvordan du får mere kontakt til krop og sjæl, for derigennem at opnå en tættere og mere intim relation til dig selv og andre.

Du vil også blive introduceret til Betty Martins: Wheel of Consent – hvordan vi indgår gode aftaler med hinanden i relationer, f.eks. i forbindelse med at give og modtage massage og berøring, samt i vores almindelige hverdag.

Dette kursusforløb er for alle der er nysgerrige efter, at få mere indsigt i PlusTantra Berøring & Healing™, Tantra Kærlighed, PlusTantra™, Tantrisk Sensualitet og seksualitet – på en let tilgængelig, ligefrem og naturlig måde.


Dit udbytte af workshoppen

Mange der stifter bekendtskab med Plustantra™ (den specielle måde vi hos Livetssted.dk arbejder med Tantra på) oplever dybe positive forandringer i deres liv, der gennemtrænger mange forskellige livsområder – ikke kun de seksuelle og par forholdsmæssige, men ofte også de jobmæssige, lisstilsmæssige og relationsmæssige områder!

Uanset dit udgangspunkt, vil du opnå mere viden og indsigt i, hvad kombinationen af meditation / indre oplevelse – kærlighed / hjertekontakt – sensualitet / erotik og kropslig kontakt, kan give dig af nye muligheder i din daglige relation med din partner og andre mennesker.


Hvem kan deltage

Kurset er åbent for alle singler som par, uanset seksuel observans!
Singler skal blot medbringe en partner, som de ønsker at arbejde sammen med, eller være indstillet på at arbejde sammen med den partner der er til rådighed (hvis der f.eks. gives adgang til 2 singler på workshoppen).


PlusTantra Berøring & Healing™ – Intro 1 Workshoppen

Der er tale om et meget blidt Introduktionskursus, hvor vi tuner ind på Tantra begrebet og nogle af de muligheder der ligger i PlusTantra Berøring & Healing™, så vel som inden for det sensuelle og seksuelle område.

Du bliver introduceret til Plustantra™, vejrtrækning, berøring & sansning samt Betty Martins Wheel Of Consent.
På Intro 1 Workshoppen starter vi stille og roligt op og beholder tøjet på.

Der vil på kurset blive taget udgangspunkt i deltagernes grænser og forventninger, så alle kan føle sig trygge og tør åbne sig op.
Livetssted.dk har også fokus på hygiejne, sikkerhed og ordentlighed, så du kan føle dig helt tryg!
Husk du er selv ansvarlig for dine egne grænser og egen lykke og at respektere andres!!!


Du bedes medbringe

Kurset er inkl. materialer, vand, te, kaffe og frugt. Din frokost medbringer du selv (vi har køleskab og køkken til rådighed)
Medbring: 2 håndklæder og 2 alm. lagener pr. par, samt evt. meditationspude / skammel, notesbog og en skriver, samt vandflaske.


Tilmelding & betaling

Tid: Lørdag d. 4. Juli 2020. Fra kl. 10 – 18 (kom gerne i god tid så I er klar til kl. 10)
Sted: Livetssted.dk * Haslevvej 81 H * 4100 Ringsted
Pris Single billet: 697,- Kr. * Billetsalget lukker 29. Juni kl. 12.00

Tilmelding og køb af din deltagerbillet sker her: Enkeltbilletter: 997 kr. pr. person
Køb din adgangsbillet senest mandag den 29. Juni inden kl. 12.00.

* Mulighed for at booke overnatning på madras på gulvet – vælg tilkøb option og betal via mobilepay / kreditkort:

 1. Inkl. morgenmad, madras, sengetøj, badehåndklæde for 250 kr.
 2. Inkl. morgenmad, madras for 200 kr.
 3. Inkl. madras for 150 kr.

Se mere om mine workshops i min kalender her: Kalender

Se min video om PlusTantra Massage Workshop 1 & 2 på Youtube


Betingelser

Kursusgebyret krediteres 50% ved framelding indtil 2 uge før kursusstart – herefter ingen refundering, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden.
Generelle betingelser for tilmelding, betaling og deltagelse ser du her: Generelle Betingelser 07.2


Hvad er Tantra

* Tantra handler for mig om kunsten at være i nuet – dette øjeblik og rumme alt hvad dette nu indeholder. Uden forsøg på at lave det om eller styre det i en bestemt retning. Den kontrol vi ofte gerne vil have over det som sker i nuet, er ofte præget af vore fastlåste tankemønstre, gamle traumer og div. kropslige blokeringer. Det er netop disse spændinger og blokeringer – kropsligt og fysisk såvel som energimæssigt og følelsesmæssigt, vi kan afspænde og fjerne igennem PlusTantra Berøring & Healing™.


Ring eller skriv – for at høre mere om:

 • PlusTantra Transformation™
 • PlusTantra Workshops™
 • PlusTantra Transformations Terapi™ & Sessioner

Kig også her: PlusTantra Transformation™

Phone: +45 21 403 487
Mail: tantra@livetssted.dk

Jeg glæder mig til at møde dig og være din guide på rejsen ❤️Thor

 

 

aug
3
man
2020
Walk With Fire – mandegruppe møde Livetssted.dk
aug 3 kl. 19:30 – 22:30

Mødeaften i mandegruppen Walk With Fire

Kun for medlemmer af gruppen!

Hvis du føler dig kaldet til at være medlem af en mandegruppe og kan se vigtigheden af, at mødes jævnligt med andre gode mænd – uden påvirkning fra kvinder. Hvor du kan have et “fristed” og hvor du kan være mand sammen med andre gode mænd.

Så tilbyder vi et forum hvor vi hjælper og støtter hinanden i at vokse som mennesker og mænd.
Kontakt Thor Sejer hvis du gerne vil være prospekt til vores mandegruppe – vi har i øjeblikket plads til et par gode mænd mere i gruppen.

Telefon: +45 21 403 487

Mail: info@livetssted.dk

❤️Thor