Behandlinger

Klinik

 

De behandlinger som tilbydes af Thor:

  • Plusliv Hypnose Coaching – ændring af gamle tankemønstre og adfærdsmønstre – let og hurtigt
  • Plustantra Sessioner – Tantrisk terapi, berøring, healing og massage til hele dig
  • Nyhed: Thors helkrops massage, healing og wellness – Vejen til afslapning, ro og nydelse til hele kroppen

For at sikre at “kemien” passer og at behandlingen er den rette for dig, tilbyder jeg dig en 45 min. gratis afklarende session, så du kan møde mig og prøve det af selv.

Book og betal din tid her – nu både betalingskort og mobile pay: Book tid

Mød min kvindelige assistent.

Du kan også få mig ud af huset og hjem til dig med mine sessioner og behandlinger – ring og hør mere!


Plusliv Hypnose Coaching:

Hvis du har gamle tankemønstre der kører i ring og adfærdsmønstre der holder dig fast i gamle vaner – så prøv hvor let du i løbet af få konsultationer kan ændre disse.

Du får boostet dit selvværd og får mere tillid til dig selv og andre mennesker igen. Lige som jeg kan hjælpe dig med at fjerne de ting der gør dig ængstelig og bange i livet.

Kort sagt får du installeret nye og mere ønskværdige “programmer” på din mentale og følelsesmæssige computer, så du igen ser lyst på livet og fremtiden.

Du kan starte med en gratis afklarende session på 45 min. eller en enkelt betalt session for at prøve af om det er det rigtige for dig.

Efterfølgende kan du fortsætte din coaching, hvor du kan spare ca. 20 % med et klippekort der fås med 3 eller 7 klip. Normal pris 1. session 900 kr.

Se mere og book din prøve session her: Plusliv.dk


Plustantra Sessioner:

Har du lyst til at komme mere i kontakt med hele din krop og opleve den mere fuld af liv og energi, så kan Plustantra Sessioner hjælpe dig.

I disse sessioner kan der arbejdes med Tantrisk berøring, healing og massage. Den måde jeg arbejder på åbner op for din krops naturlige energiflow, ligesom vi kan forløse spændinger i kroppen så du oplever den mere levende og fuld af energi.

Hvis du oplever udfordringer i forhold til samvær med en partner eller du har kropslige / seksuelle udfordringer, så kan der også arbejdes med disse ting i sessionerne på den måde du ønsker og har brug for, så du igen kan se livet folde sig ud i fuldt flor med al sin skønhed.

Du kan starte med en gratis afklarende session på 45 min. eller en enkelt betalt session for at prøve af om det er det rigtige for dig.

Efterfølgende kan du fortsætte dine sessioner, hvor du kan spare ca. 25 % med et klippekort der fås med 3 eller 7 klip. Normal pris 2 timers session: 1.600 kr.

Se mere og book din prøve session her: Plustantra.dk


Nyhed: Thors helkrops massage, healing og wellness:

Gør nakken og skuldrene ondt, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med berøring, healingsmassage og wellness til hele din krop, hvor alle dine sanser kan forkæles – Så er Thors helkrops massage sagen.

Du kan selv være med til at sammensætte hvad din session skal indeholde. Der vil hele vejen igennem sessionen være fokus på at hjælpe dig ind i dyb afslapning, hvor du kan slippe tankemyldret og alle tanker om at skulle præstere noget bestemt. Så du kommer i dyb kontakt med din krop, dit indre og din sande kerne.

Du får igennem hele sessionen min fulde opmærksomhed. Hos mig er alle følelser og kropslige reaktioner velkomne – det er dig og dit velbefindende der er i centrum.

Efterfølgende vil du føle dig afspændt og fuld af energi til at nyde livet og du vil kunne se på verden med friske øjne.

Du kan starte med en gratis afklarende session på 45 min. eller en enkelt betalt session for at prøve af om det er det rigtige for dig.

Efterfølgende kan du fortsætte dine sessioner, hvor du ved at købe et klippekort kan spare ca. 25 % pr. session. Normal pris 2 timers session 1.600 kr.


Klippekort fås med 3 eller 7 klip.

Ring og hør mere på telefon: +45 21 403 487 * Book og betal her: Book tid

Husk du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

❤️ Thor