Huset i billeder

 

 

Huset i billeder
Huset i billeder

 

Huset i billeder * Livetssted.dk

Livetssted – udenfor

Her ser du skiltet der står ved haslevvej og peger op af alleen til Livetssted.dk. Du kan se bygningen vi holder til i udefra samt parkeringspladsen i gården. Den store gamle vestvendte terrasse, hyggebænken med rygekrogen, nøgleboksen på postkassen, indgangspartiet og andre sjove detaljer i omgivelserne.

Endelig kan du se aftenstemning med bålfad på den nyanlagte terrasse mod syd ved køkkendøren…


Inde i huset

Entre & gang

Så er vi inde i huset hvor du ser indgangsdøren og indgangspartiet. Døren og trappen op til Stjernesalen på 1.sal. Gang området med dør til bad og wc samt kursist køleskabet med lille fryser, døren til Tantra Studiet og døren til Opholdsstuen m.v.


Køkken

Her ser du billeder af køl og frys, komfur med ovn, emfang, skabe, skuffer, køkkenbord, rullebord til servering m.v. samt kaffemaskine, elkedel, brødrister m.v. – alt hvad der er brug for i et kursus og AirBnB køkken.


Bad & toilet

Her ser du døren til bad og wc, vaskemaskine, brusekabine, håndvask, knagerækker, hårtørrer, skabe og skuffer m.v.


Opholdsstuen

Her ser du billeder af opholdsstuens indretning med de 2 boksmadrasser som hjørnesofa, borde, stole, skabe, hylder, whiteboard, mv.
Samt lamperne der er forsynet med Philips Hue så du med den trådløse fjernbetjening kan skabe forskellige stemninger, samt skrue op og ned for lysstyrken på alle lamperne i Opholdsstuen. Der er sågar et lille anlæg med 2 højtaler, hvor du via wifi / ledning kan koble dig på og spille musik…


Tantra Studiet – Klinikken

Her ser du billeder af den nyindrettede klinik og Tantra Studiet hos Livetssted.dk. Her er samtale hjørne, bred massage briks, Yin & Yang maleri med led lys rundt i kanten, skab og rullevogn med nødvendigt grej til massage og sessioner. Her er også Philips Hue pærer i alle lamper, så det er muligt at skabe forskellige stemninger med lysets farver via den trådløse fjernbetjening. Ligesom der er er et super godt stereoanlæg, hvor du kan koble dig på via bluetooth…


Stjernesalen – klar til udlejning

Stjernesalen er en anden af perlerne hos Livetssted.dk – her ser du den gjort klar til udlejning med meditationspuder og madrasser.


Stjernesalen klar til dag workshop

Her ser du Stjernesalen igen – her klar til afholdelse af dag workshop med naturligt lysindfald gennem vinduerne…


Stjernesalen klar til dag workshop med effekt lys

Her ser du samme opsætning til dag workshop i Stjernesalen men nu med effektbelysning via Philips Hue, samt led effekt spot der kan styres af musikken fra de 4 super gode højtalere, der drives af en kraftfuld forstærker og lille mixerpult med bluetooth tilslutning.


Stjernesalen klar til aften workshop

Det samme setup i Stjernesalen nu hvor der er mørkt udenfor – klar til afholdelse af aften workshop med lyd og lys…


Stjernesalen klar til aften workshop m. party lys

Stjernesalen med mørke udenfor klart til aften workshop med musik styret lys, Philips Hue stemningslys og party lys fra kugle spot i loftet – her er der virkelig mulighed for at skabe helt unikke stemninger på dine workshops hos Livetssted.dk…