Sikkerhed hos Livetssted.dk

 

 

 

Sådan håndteres hygiejne, renlighed, sikkerhed og ordentlighed!
  • Det vigtigste for mig, er, at du føler dig sikker og tryg hos Livetssted.dk
  • Så du kan slappe af under din behandling / session og nyde den og få det fulde udbytte af den
  • Jeg tilbyder dig en oplevelse der respektere dig der hvor du er
  • Vi har klare aftaler om grænser, hvad vi tillader og ikke tillader m.v.
  • Du har styr på din sikkerhed og jeg har styr på min

Hos Livetssted.dk foregår alle aktiviteter i lokaler der bliver rengjort jævnligt.
Alle massagebrikse, dørhåndtag med videre, du som kunde berører / kommer i kontakt med, er enten afdækket med lagen, håndklæde eller anden beskyttelse (som skiftes efter hver kunde).
Eller disse afsprittes på behørig vis efter hver kunde.

Hvis du som kunde eller jeg som behandler / terapeut lider af hoste, nysen, snot, løbende næse og lignende, da beskytter vi os med et mundbind, så dråbeinfektion ikke påvirker den anden part under sessionen.

Det siger sig selv, at hvis du som kunde eller jeg som behandler er det mindste i tvivl om hvorvidt vi er smittet med coronavirus. Ja så lader vi os teste inden den fysiske fremmøde session og den bookede session bliver kun afholdt med et negativt virus svar i hånden.

Alternativ kan tiden flyttes eller sessionen afholdes online i stedet for. Ring og aftal nærmere hvis du er det mindste i tvivl om noget i forbindelse med din booking / session. Jeg er her for dig!


Er der tale om kropslige sessioner med massage m.v. da oplyser både du som kunde og jeg som terapeut om evt. overførbare sygdomme (STD – tests gældende resultater).
Og der benyttes engangshandsker og anden beskyttelse ved intim massage og penetration.
Hænder afsprittes i øvrigt efter gældende forskrifter og altid, når den ene part har rørt ved noget / nogen – inden der røres ved noget / nogen anden efterfølgende.


I 2021 bliver der igen opslået og afholdt alm. workshops med Tantra Leg, Tantrisk Berøring, Massage og Healing, samt de nye weekend workshops for par: The Sexgenie Love Ritual Intro m.v.

Følg med i kalenderen her på siden!


I øvrigt udvises almindelig god og sund personlig hygiejne såvel som håndhygiejne (spørg hvis du er i tvivl – heller en gang for meget end en gang for lidt!)

Sammen kommer vi videre påny…

Husk – det gælder både din, min og andres sikkerhed og sundhed ❤️ Thor 

Ring hvis du er i tvivl om noget: +45 21 403 487