Det siger kunderne

Det siger kunderne
Det siger kunderne

Det siger kunderne

Kvindes feedback på 2 timers Tantrisk Session:

“Så er jeg hjemme igen. En god køretur hjem, hvor jeg sad og nynnede og følte mig fyldt med god energi ☀❤

Tusind tak for din dejlige session i aften. Det var lige hvad jeg trængte til. Det var en større oplevelse end bare massage. Svært at beskrive fyldestgørende, men den tenderness der var all over var forløsende. Den var rørende og varmede igennem hud, blod og muskler og helt ind i hjertet. Jeg kom ned i kroppen, selvom det kan være svært at slukke for hovedet 100% af tiden. Så fik jeg en fornemmelse af, at kunne lytte bedre til, hvad min krop egentlig fortæller mig. Der var en del ”moments”, hvor der kom hul igennem. Og det har jeg ikke så godt kunnet mærke/høre ellers.

Så det vil jeg bare lige sige. ? Du er en empatisk og også erfaren gut. Det var trygt og godt at være under dine hænder ?☀?

Så godnat herfra – og på gensyn lige pludselig ?
De allerbedste hilsner, Susanne.”


Kvindes feedback på sin deltagelse i par forløbet – Tantrisk Berøring & Healing 1-5:

Jeg har følt mig utrolig tryg på Thors kursus i Tantrisk Berøring & Healing, som jeg deltog på sammen med min partner. Der er ingen tvivl om at de øvelser vi lavede på kurset, var med til at styrke vores forbindelse til hinanden. Øvelserne bragte sårbarhed, tillid og en ægthed frem i lyset igen, som havde været ”sparet væk” i en fortravlet hverdag. Jeg lærte (igen) at komme mere i kontakt med sig selv, mærke min iboende visdom, og at mærke mine sanser via den bevidste berøring og forskellige øvelser vi lavede.

På kurset lærer man at komme ind i nærvær, og mærke efter, både hvad man har lyst til at modtage, men også hvad man har lyst til at give, og man lærer en masse forskellige berøring teknikker undervejs. Thor har et arsenal af viden og erfaring at trække på, da han har bevæget sig en hel del indenfor Tantra verdenen, og dermed har en kæmpe faglig baggrund, som han selv har afprøvet. Lige præcis den erfaring Thor har med sig, gør mig helt tryg, også ved at bevæge mig lidt ud over min comfortzone, for jeg ved med 100% sikkerhed at netop Thor vil kunne være der også hvis det skulle blive nødvendigt.

Thor er god til at spotte den enkelte deltagers behov og ved hvad den enkelte måtte have brug for, for at den enkelte kursist føler sig set og støttet med hvad der end måtte udfolde sig. Thor er også en unik  inspirator og der er er en god, tryg og let stemning under kurset.

Thor har mine varmeste anbefalinger.
Mvh. Xenia S. Sexolog.


Kvindelig rygestop klient

Jeg vidste med mig selv, at jeg blot skulle hen til Thor og så skulle han sige noget til mig – hvorefter jeg ville stoppe med at ryge…

Allerede efter 1. gang med Plusliv Hypnose Coaching holdt jeg op med at ryge og er stadig ikke ryger.


Mandlig Plusliv Hypnose Coaching klient

Efter skilsmissen kunne jeg slet ikke få styr på mig selv og komme videre igen.
Men efter et par sessioner med Thor fik jeg min energi og modet på livet tilbage.
Jeg ved ikke hvad det er han gør, men det virker.

Faktisk tog jeg helt til Sjælland fra midtjylland af. Den sidste gang jeg havde brug for hjælp var han flyttet.
Og det var hele turen værd.

-Efterfølgende sendte han sin ven over bæltet – så han også kunne få styr på sig selv igen efter hans skilsmisse…Se flere klienter og kunders feedback her: Plustantra Transformation™

Se flere klienters feedback på Plusliv Hypnose Coaching™ sessioner her: FeedbackSå trænger du til nye programmer på den menneskelige computer, så lad mig hjælpe dig!
Se mere om mine behandlinger her.