Assistenter & undervisere

 

Assistenter:

Min dejlige kæreste der assistere mig på mine workshops m.v.

Elisabet Elmsti fra 1958 er uddannet Psykomotorisk Terapeut og Ergoterapeut.
Hun har bl.a. taget kurser på Vækstcenteret, ID Mentor uddannelse hos Ole Vadum Dahl og kunstterapeutisk årskursus.
Dertil har Elisabet et naturligt talent for Tantra og Tantrisk Berøring & Healing. Samt super gode evner som formidler og pædagog.

 


Assistent og underviser på Kundalini Yoga & Plus Tantra workshops:

Tine Trille med det spirituelle navn Dayal Bhakti kaur.

Tine er hjerte menneske, kundalini yoga instruktør, havfrue, prananadihealer, vildkvinde, danser, Steinerlærer, hestehvisker og historiefortæller,

Hun føler sig tæt forbundet med naturen og bærer dens kraft i sig.

Tine arbejder meget intuitivt i alt hvad hun gør. Både når hun arbejder med mennesker og dyr, hvis energier hun mærker meget tydelig. Hun tager altid udgangspunkt i kærligheden i sit arbejde.

Tines store passion er kundaliniyogaen, som hun kom i kontakt med  første gang for 5 år siden. Den har siden da været en stor del af hendes hverdag. I 2017 tog Tine uddannelsen til kundaliniyoga instruktør. Og har siden undervist i bl.a. kundaliniyoga.

Kundaliniyoga – yoga giver indre styrke, udholdenhed, livsglæde og større bevidsthed. Den åbner op for energibanerne og energiflowet i kroppen, samt styrker nervesystemet og kirtelsystemet – lige som den har en gavnlig virkning på hormonbalancen.

På kurserne i Kundaliniyoga og Plus Tantra vil Tine specielt have fokus på at arbejde med hjerteenergien og sexualkraften, gennem forskellige kropsøvelser, meditationer og mantraer.