Ingen Diskrimination og Apartheid!

Ingen Diskrimination og Apartheid hos Livetssted.dk

Ingen Diskrimination og Apartheid hos Livetssted.dk

Hos Livetssted.dk er alle velkomne uanset hudfarve, tro, religion, sexuel observans, vaccinationer eller ej, testet eller ikke testet, med eller uden Dansk Pas, Corona Pas eller andre former for dokumentation.

Eneste krav hos Livetssted.dk er du er over 18 år, myndig og ved dine fulde fem!

Vi har nemlig fokus på lige udfoldelsesmuligheder til alle der ønsker at undersøge, lege, udvikle sig, være i kontakt med kærligheden, sexualiteten, livsglæden, friheden, kreativiteten og den spirituelle dimension i samværet med andre mennesker – uanset det ståsted vi hver især måtte have i livet, øjeblikket og dette nu!

Så hjertelig velkommen ❤️ Elisabet & Thor 💙