Feedback på Plustantra Session

Dejligt med sådan en feedback efter en Plustantra Session!

Kvinde på 60 år skriver således efter en 45 min. gratis afklarende Plustantra Session efterfulgt af en 2 timers Plustantra Session med mig.

“Hej Thor

Det er meget sjældent (mere ærligt sagt ALDRIG) at jeg kaster mig ud i noget, som jeg ikke selv har 100% styr på.
Så det er stort for mig, når jeg siger “overrask mig” – så tak Thor – for at du er så tillidsvækkende.

Ikke mindst vil jeg gerne sige tak for i går, det var fantastisk godt og jeg er helt sikker på, jeg har valgt den rigtige løsning for mig.
Et par gange under behandlingen i går følte jeg en meget voldsom kulde indvendig i min krop – en følelses af at fryse helt ind i min grundvold,  det var næsten umuligt at styre, men jeg var bevidst om, at det handlede om at slappe af, men hold da op det var svært.

Min egen konklusion er at det er mange års kulde, der er ved at blive løst op for – som jeg ville udtrykke mig “isdronningen er på vej til at smelte”. 😉

Jeg tror selv at den spirituelle del af tantraen har haft sin virkning på min krop – her i skrivende stund føler jeg, at inde i inderste kerne er der varmt og næste lag er der en kulde, der kribler for, at komme ud gennem huden.

Så ja – jeg tror faktisk, at jeg har fået kontakt med mit indre.

Hvis du har tid og overskud – vil jeg være rigtig glad for at høre din mening/forklaring på ovenstående.

Kærlig hilsen”

Og selvfølgelig har jeg altid overskud og tid til at følge op på klienternes spørgsmål og oplevelser.

❤️ Thor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.