Savner du andre gode mænd i dit liv ?

Føles dit liv som en kold, ensom og ørkesløs vandring uden støtte og opbakning ?

Så er en mandegruppe med sand, kærlig og støttende brotherhood lige noget for dig!
Måske du er kørt sur i at være den flinke mand, den gode dreng der gør som kæresten, din mor, din svigermor, chefen og alle de andre sige. Imens du helt har glemt at mærke efter i dig selv om du i det hele taget har lyst til at gøre det de beder dig om.

Men du er så bange for konfrontationen og konflikten, så du retter ind – du falder til patten endnu engang.

Sådan behøver det ikke længere at være!
Jeg hjælper dig gerne med at finde sammen med andre gode mænd, der ønsker at bryde fri at disse gamle mønstre og de påvirkninger som “det kvinde styrede” samfund i så mange år har påduttet os mænd og vores sønner!

Dette indlæg udspringer af det seneste møde i min egen mandegruppe: Walk With Fire.
Vi havde møde i mandags, hvor 5 af de 6 gæve mænd delte sorger, bekymringer og glæder med hinanden.
Denne aften var den 2. i rækken af 4 hvor vi har fokus på arbejdet med No More Mr. Nice Guy – en super god bog at læse for alle mænd og deres partnere. (Ja kvinder kan også godt genkende nogle af disse træk i sig).

Som sagt hjælper jeg gerne med at opstarte flere grupper af gode mænd her på Sjælland.
Hvor I enten kan aftale at mødes på skift hos hinanden, eller som Walk With Fire har besluttet, at leje sig ind i lokalerne hos Livetssted.dk – hvor der er mulighed for mange aktiviteter inde som ude.

Så giv mig et ring – hvis det er noget for dig. Telefon: +45 21 403 487

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *