Tak for anmeldelsen – Tak til Politiet!

 

Tak for anmeldelsen!

Tak til Politiet!

 
Et lidt længere opslag som opfølgning til mit tidligere postede opslag med titlen: SUNDHEDSFREMMENDE BEHANDLINGER ER TILLADT!!!
 
Dette aktuelle skriv udspringer af Vestsjællands Politis besøg i dag, midt i morgenmaden på en dejlig solskins formiddag her i Ringsted.
Da jeg mener dette opslag vil være til gavn for mine kolleger i den alternative behandler verden, samt alle borgere der er i krise på grund af bl.a. Corona angsten, -restriktionerne og følgevirkningerne der af.
 
Lad os starte med denne dejlige morgenstund og formiddag sammen med min skønne kæreste.
Vi var nået til morgenmaden i køkkenet og var i gang med sidste etape af denne, da jeg hørte der blev taget i dørhåndtaget på indgangsdøren til Livetssted.dk (Ringeklokken havde jeg ikke hørt på grund af den Hawaii musik der strømmede ud af højtaleren)…
 
I det jeg rejser mig for at se efter, hvem det er der vil ind til mig, bliver der banket på døren. Da jeg når frem til døren, står der en kvindelig politibetjent uden mundbind og en mandlig politibetjent med mundbind udenfor min dør.
 
Jeg låser op og bliver bekendtgjort med, at de har modtaget en anmeldelse af min forretning for at holde åbent på trods af restriktionerne. Og det er deres opgave at undersøge sådan en anmeldelse…
 
Jeg gør dem opmærksom på, at anmelder tilsyneladende ikke har læst mit opslag ordentligt. Da det fremgår af dette, at jeg tilbyder gratis online sessioner såvel som fysiske sessioner.
Jeg giver udtryk for den manglende logik, jeg som alternativ behandler oplever. Da jeg finder det ulogisk, at det kun er behandlere inden for det etablerede sundhedsvæsen, der har lov til at hjælpe folk i krise og dem som er syge på den ene eller anden måde i øjeblikket.
 
Den kvindelige betjent viser forståelse for min vanskelighed ved at se logikken i dette. Hun tilføjer, at der er rigtig mange som bliver skilt i øjeblikket, på grund af Coronakrisen og den måde denne påvirker mennesker på.
Den mandlige betjent spørger mig så, om jeg har prøvet at søge sundhedsmyndighederne om dispensation ?
Hvor til jeg svarere, at det var jeg ikke klar over man kunne!!!
 
Her vil jeg indsparke, at medierne og journalisterne i den grad er gået i negativ spiral selvsving!
De undlader at bore i dybden og undersøge rimeligheden i de forskellige restriktioner.
F.eks. ville jeg gerne have haft en lige så høj prioritering af, hvilke fagområder der har lov til at modtage klienter / kunder inden for det etablerede sundhedsområde.
Samt nogle kritiske spørgsmål om hvordan det da kan være, at alle der arbejder indenfor den alternative branche tilsyneladende ikke må modtage klienter / kunder.
 
Spørgsmålet om hvilke muligheder der er, for, at alternative behandlere kan søge dispensation fra disse restriktioner, ville jo være mega relevant at få nogle svar på i samme ombæring.
 
Måske det er fordi man ønsker en gang for alle, at aflive hele den alternative branche eller hvorfor denne grove forskelsbehandling (igen) ?
 
Eller er det fordi man ønsker, at overlade alle de syge og lidende mennesker helt og holdent til det etablerede systems tilbud eller måske til helt og holdent at passe sig selv…
 
Ja disse spørgsmål kunne jeg godt tænke mig, at få skabt opmærksomhed og debat omkring i medierne.
 
Nå men enden på mit Politi besøg blev, at jeg sagde tak for forslaget om at søge om dispensation hos sundhedsmyndighederne – det er hermed viderebragt til alle mine kolleger i den alternative behandlerverden – og som jeg forstod den mandlige betjent, så ville det også være muligt at søge dispensation til afholdelse af sundhedsfremmende kursusaktiviteter (f.eks. har fysioterapeuter jo fortsat lov til at afholde træningsforløb for “ryg hold” og genoptræningshold efter operationer)…
 
Så hvorfor ikke også lovliggøre lignende alternative kurser der hjælper med psykisk, mental, følelsesmæssig og fysisk sundhed og “genoptræning” ?
 
Så ingen tvivl om, at denne formiddag satte skub i en masse gode aktiviteter. Aktiviteter der peger i samme retning, som mit fokuspunkt har været i min virksomhed og mit arbejde siden 2010.
Nemlig, at hjælpe mine medmennesker og mig selv, til et bedre liv med mere livsglæde, skønhed, kærlighed og frihed til at være, DEN, vi hver i sær indersinde i virkeligheden ER – DEN vi blev født SOM, engang, og DEN vi vil dø SOM, når den tid er.
 
God weekend og Guds Fred i Stuen ❤️ Thor
PS: Jeg arbejder i øjeblikket på en ansøgning om dispensation så jeg fortsat kan hjælpe dig som hidtil med behandlinger og kurser…

2 thoughts on “Tak for anmeldelsen – Tak til Politiet!

 • 29. januar 2021 at 12:57
  Permalink

  Fantastisk. Vi har brug for den alternative tilgang til livet mere end nogen sinde før❤❤ der er ting i kan hvor den etablerede behandler verden ikke slår til.

  Reply
 • 17. februar 2021 at 20:43
  Permalink

  Tak Tove 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *